THEATER in 2024

zo 10 maart ’24 14.30 uur – Anansi de Spin (4+)
za 6 april ’24 20.30 uur – Beth & Flo – Ander Onderwerp
za 25 mei ’24 20.30 uur – Wouter Monden – Stormbrein
zo 2 juni ’24 14.30 uur – DearT, – De Dingen Die We Niet Zien (7+)

ZONDAG 10 MAART 14.30 uur — ANANSI DE SPIN – STERKER DAN OLIFANT (4+)

Wonderlijke, muzikale voorstelling over Anansi de spin en zijn vrienden. Anansi heeft hoog in de boom heerlijke banaantjes zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven om ze te pakken, maar dan kaapt de grote sterke olifant het fruit voor zijn neus weg! De kleine spin daagt de olifant daarom uit voor een potje touwtrekken. Wie wint, krijgt de bananen. Heeft Anansi een slim plannetje om sterker dan olifant te zijn?

Tickets 10 euro | Meer info…

ZATERDAG 6 APRIL 20.30 uur — BETH & FLO – ANDER ONDERWERP

De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

Tickets 18,50 euro | Meer info…

ZATERDAG 25 MEI 20.30 uur — WOUTER MONDEN – STORMBREIN

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. In zijn show kijkt hij met een eerlijke blik naar zichzelf en de wereld om hem heen.

Tickets 19 euro | Meer info…

ZONDAG 2 JUNI 14.30 uur — DEAR T, – DE DINGEN DIE WE NIET ZIEN (7+)

Wat zie je niet? Maar is er wel? Marsmannetjes, je hart, dromen, de wind, onderzeeërs, goden, stilte, liefde, eenhoorns. In deze show probeert Tim, samen met zijn assistent Marnix, van die dingen te laten zien die je normaal niet ziet.

Tickets 10 euro | Meer info…