THEATER

 

De Wiese heeft grootse plannen voor het seizoen ’21/’22. We hopen elke maand iets leuks op de agenda te zetten. In oktober cabaret, daarna komt Sinterklaas voorbij, in januari iets voor de allerkleinsten, enz enz. Vanwege onzekere coronamaatregelen is het programma ver vooruit nog niet definitief, maar er staat al veel in de steigers. Zodra er iets zeker is, wordt dat hieronder toegevoegd.

ZONDAG 5 SEPTEMBER 12.00 / 13.30 / 15.00 uur — STRUINEN IN DE TUINEN

struinen

We openen ons culturele seizoen door mee te doen met Struinen in de Tuinen. Het muzikale trio Sublevel Harmony speelt om 12.00, 13.30 en 15.00 uur en is daarmee een heerlijk voorproefje van alle culturele activiteiten die we voor jullie in petto hebben. Toegang is gratis!

Sublevel Harmony = Czech This! + een beest van een drummer! Karakteristieke tweestemmige zang, gitaar en magistraal drumwerk, eigen werk (zie YouTube) en diverse pop-, rock- en bluescovers van o.a. Lady Gaga, Radiohead en The Beatles.

ZATERDAG 30 OKTOBER 20.30 uur — LISA LOEB – EXTASE

Lisa Loeb_Extase_LIGGEND_Copyright-Curly-and-Straight

Afgelopen zomer won Lisa Loeb op spectaculaire wijze De Slimste Mens. De media waren lyrisch over haar deelname: ‘Gevatte Lisa Loeb maakt indruk in De Slimste Mens’ schreef Het Parool. ‘Cabaretier Lisa Loeb spat van het scherm’, aldus Televizier Magazine. En nu komt Lisa naar de Wiese met Extase. Ze is grappiger, persoonlijker en muzikaler dan ooit. Het nummer Mijn Odyssee uit de voorstelling werd dan ook meteen genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied!

Extase is brutaal, muzikaal en heel herkenbaar. Dus kom kijken in de Wiese, dans op je theaterstoel en ga met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen. Kaarten kosten 17,50 (incl drankje vooraf en zonder extra kosten).

Meer info…

ZONDAG 30 JANUARI 2022 — 11.00 & 14.00 uur — KIRA KOOL — DIKKIE DIK & DE TAART

Dikkie Dik
Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders, door Kira Kool. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet…

Kaartjes kosten 8,50 euro (incl consumptie vooraf en zonder extra kosten) en zijn hier te koop. Mocht op 30 januari theater nog niet toegestaan zijn, dan wordt de voorstelling verplaatst. Wanneer de nieuwe datum je niet schikt, dan is het mogelijk om je geld terug te krijgen.

Meer info…

VRIJDAG 25 MAART 20.30 uur — FOREVERLY BROTHERS

ForEverly Brothers

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is wat het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert op vrijdag 25 maart naar de Wiese zullen brengen.
Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

Kom ook! Laat u verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’ Kaarten kosten 18,50 (incl drankje vooraf en zonder extra kosten) en zijn hier te koop.

Meer info…