BINNENKORT

23 november 2019
PIEPSCHUIM MET GROTE WOORDEN

Het olijke duo Piepschuim combineert in deze voorstelling op UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. noMaakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als je dit moet geloven, kun je grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Voor kaarten, klik hier.

29 februari 2020
MARJOLEIN MEIJERS EN MUZIKANTEN MET 40 JAAR MUZIEK!

40 JAAR MUZIEK! is een waardig opvolger van het programma MUZIEK!. Al 40 jaar leeft Marjolein Meijers van en voor muziek en dat is een goede reden voor een feestelijk muziekprogramma. Net als in Muziek! maakt Marjolein met haar vaste begeleiders Walter en Onno Kuipers mooie uitstapjes naar verre oorden. Met Ierse roots en pure folk, Americana, Balkan, je kunt het zo gek niet verzinnen of zij spelen het. Maar alle teksten komen recht uit het hart en zijn gelardeerd met echte verhalen. Voor kaarten, klik hier.

25 april 2020
CAMERETTEN FINALISTENTOUR 2020

Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 54e editie. Voor kaarten, klik hier.