BINNENKORT

23 maart 2018
Hoge Hakken Bingo

Op vrijdag 23 maart organiseert Frans van den Berg wederom een spectaculaire bingoavond in de Wiese. Om 20.00 uur begint de Hoge Hakken Ladies Bingo. Een gezellige avond voor vrouwen vanaf 18 jaar. Deelname kost slechts € 10 per persoon, inclusief een kopje koffie/thee, een drankje en een hapje. Tijdens de pauze is er een verloting met knotsgekke prijzen. Kom je ook? Neem dan een gekleurde stift of balpen mee. En natuurlijk een goed humeur! Geen hoge hakken? Geen probleem, ook dan ben je welkom.

24 maart 2018
Jaarconcert Muziekvereniging Caecilia

Muziekvereniging Caecilia laat graag aan haar donateurs en alle andere belangstellenden horen dat er nog veel muziek in de 112-jarige muziekvereniging zit. Op zaterdag 24 maart is het traditionele jaarconcert. Deze keer met het eerste optreden van het pas opgerichte schoolorkest MiCeciel. En uiteraard ook een bijdrage van de slagwerkgroep. Natuurlijk speelt ook het grote orkest. Dat is in de eigen geschiedenis gedoken en zal verschillende ‘gouwe ouwe’ spelen. En die zijn echt ook leuk voor jonge toehoorders! Het jaarconcert van Caecilia is de ontmoetingsplek voor iedereen die van Schalkwijk en/of van Schalkwijkse muziek houdt. Kom om 20.00 uur naar de Wiese. De toegang is gratis en wie lootjes koopt gaat misschien ook nog wel met mooie prijzen naar huis!?

19 oktober 2018
Theaterprogramma 2018-2019

Het nieuwe theaterprogramma voor 2018-2019 is bekend: Op 19 oktober 2018 bijt Marjolein Meijers met haar programma 'Van berini tot solex' het spits af. Daarna is het de beurt aan Enge Buren (17 november), Vincent Bijlo (die op 26 januari 2019 de try-out van zijn nieuwe programma komt spelen) en Cameretten op 13 april 2019. Nadere informatie over de inhoud van de voorstellingen volgt, de prijs voor een passe-partout is al wel bekend. U kunt deze vier voorstellingen bezoeken voor slechts € 57,50. Interesse? Laat het weten via info@dewieseschalkwijk.nl