30
mrt

Nieuw gezicht

Het bestuur van de Wiese is blij te kunnen melden dat Nienke Mur is gestart in de Wiese. Na het vertrek van Jolanda Toonen, zal zij samen met Martijn van der Gun invulling geven aan het beheer van de Wiese.

We hebben Nienke Mur leren kennen als een ontzettend enthousiast persoon, die brede ervaring heeft opgedaan in de organisatie van verschillende culturele evenementen en in de horeca. Ze woont in Culemborg en ze staat te popelen om Schalkwijk en de Schalkwijkers nader te leren kennen. De komende maanden zullen in het teken staan van kennismaken en inwerken. U kunt haar bereiken op mailadres en telefoonnummer van de Wiese (info@dewieseschalkwijk.nl en 030 – 601.1050). We wensen Nienke (en Martijn) veel succes.

Nienke Mur

Onderstaand stelt Nienke zichzelf nader voor:

Hallo! Ik ben Nienke Mur en ik kom, naast Martijn, de Wiese beheren. Ik ben 39 jaar en woon sinds augustus 2016 met mijn man Tim en kinderen Puk (6), Boris (2) en Sari (1) in een fijn huis in Culemborg. Ik ben opgegroeid in Hilversum. Daar zat ik op scouting, turnen en handbal en was ik altijd bezig met het organiseren van feestjes en evenementen. Na een tijdje wonen op een hooizolder in het dorpje Kortenhoef en het volgen van een studie Cultureel Maatschappelijke Vorming ben ik naar de grote stad verhuisd: Amsterdam. Daar werkte ik bij Springtime, een superleuk ontwerpbureau. Ik heb de kunstacademie/lerarenopleiding gedaan en werkte ook regelmatig in het uitgaansleven, in de horeca of als host. In de kroeg heb ik Tim ontmoet en al snel werden we een gezin.

Sinds 2011 ben ik freelancer in het produceren van festivals en evenementen. Bijvoorbeeld bij Cinekid, filmfestival voor kinderen, het Nederlands Film Festival en het Holland Festival. Mijn laatste klus was bij The Colour Kitchen-Langerlust, een trouw- en vergaderlocatie op een hele mooie plek vlakbij Amsterdam. Daar werkte ik als assistent manager en heb ik veel bruiloften en evenementen georganiseerd.

Ik zie er ontzettend naar uit om bij de Wiese aan de slag te gaan. Bij de eerste ontmoetingen met de mensen uit Schalkwijk viel mij meteen op hoe open en gezellig iedereen is. Mijn gevoel zegt dat het een mooie gemeente is met veel ideeën en zin in nieuwe samenwerkingen. Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn en ga graag met jullie in gesprek om te bekijken hoe we de Wiese nog meer in kunnen zetten voor het dorp. Dus als je me ziet, schroom niet om me aan te spreken. Of als je me niet ziet: bel of mail mij!