ForEverly Brothers (tribute)

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is wat het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert op vrijdag 25 maart naar de Wiese zullen brengen. Aanvang 20.30 uur.

Koop hier uw kaarten (18,50 euro incl. consumptie vooraf en zonder extra kosten)

Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

Marcel heeft o.a. klassieke albums gemaakt die wereldwijd zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. Harold is bekend van o.a. de theatergroep ‘Jeans’ waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. In 2020 wonnen zij als ForEverly Brothers de RTL4 show ‘All Together Now’.

Kom ook! Laat u verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’

Kaarten zijn online te koop en tevens bij de beheerders in de Wiese.