23
jul

De Wiese zoekt jou!

Vind je het belangrijk dat de inwoners van Schalkwijk plek hebben om elkaar te ontmoeten? Vind je het leuk om contact met mensen te hebben? Wil je bij een gezellig team horen? En heb je een paar uurtjes per week of per maand over? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezocht

De Wiese heeft op dit moment behoefte aan mensen die de huidige en toekomstige activiteiten kunnen organiseren en/of faciliteren. Waar hebben wij het over?

Groenonderhoud
Werk je graag in de tuin? Heb je groene vingers? Verzorg dan het groen in en rondom de Wiese! Het kost je zomers hooguit twee uurtjes per week en in de winter twee uurtjes in de twee maanden.

IT/Techniek
Heb je verstand van computers? Ben je gefascineerd door licht, beeld en geluid? Of volg je een studie op een van deze gebieden? Bij de Wiese kun je werkervaring opdoen, bijvoorbeeld tijdens de theatervoorstellingen of met het installeren van programma’s zodat de beheerder deels vanuit huis kan werken. Grijp die kans!

Schoonmaakkracht
Heb je een goed oog voor een schone omgeving? Voor écht schoon? Heb je elke maandag een uurtje of drie tijd? En 1x per 2 weken 4 uurtjes extra en 1x per maand nog eens een uurtje of 6? Dan zoeken we jou! Of jullie! Want met z’n tweeën schoonmaken is niet alleen praktischer, het is ook leuker.

Assistent-beheerder
Ben je sociaal en organisatorisch sterk? Beschik je over administratieve vaardigheden en een open houding? Deins je er niet voor terug de handen uit de mouwen te steken en om te leren? Dan ben je misschien onze nieuwe assistent-beheerder! Wij zoeken iemand voor 20 uur per week.

De eerste twee functies zijn vrijwilligersfuncties, voor de twee laatste wordt een passende vergoeding geboden. Voor alle medewerkers van de Wiese geldt, dat ze onderdeel zijn van ons team en dat zorgt hoe dan ook voor leuke sociale contacten. Bovendien hoor je de nieuwtjes als één van de eersten én staat er altijd een kopje koffie voor je klaar!

Interesse? Neem snel contact op via info@dewieseschalkwijk.nl of 06-42243277 (Nienke Mur)