Alchemilla Veelzijdig Vocaal

Voor Elkaar?

Op 8 oktober aanstaande kunt u uw muzikale hart ophalen bij twee concerten van vrouwenkoor Alchemilla Veelzijdig Vocaal. Met een voorstelling rondom de thema’s die de afgelopen jaren speelden. Wat waren we druk tot het voorjaar van 2019, met werk, thuis, koor, in de file of in de trein staan. Soms zochten we naar rust, in een (ver) buitenland, met het vliegtuig of in de auto, waar het ook weer druk was… En toen als bij toverslag werd alles stilgezet. Thuisblijven, een ommetje lopen, maar alleen! Daar was die rust waar we zo naar verlangden. Met als keerzijde dat je je wel eens eenzaam kan voelen. In 2022 was het ergste van de pandemie voorbij, maar werden we geconfronteerd met oorlog in Europa. Dat alles doet je beseffen dat we elkaar nodig hebben.
Want met elkaar krijgen we alles voor elkaar.
Met een verscheidenheid aan liedjes nemen we u mee langs deze thema’s. En zeer trots zijn we op  onze kleurrijke nieuwe outfit. Samen wordt dit, zoals u van ons gewend bent, een mooie warme show van Alchemilla.

Bestel uw kaartjes op onze website:  https://www.alchemilla-houten.nl/. Dan heeft u gegarandeerd een plaats. Of voor aanvang van de voorstelling aan de zaal. Eén consumptie is inbegrepen in de entreeprijs. Kaartjes volw.: € 15,00. Kinderen en donateurs: € 12,50.

Locatie : De Wiese in Schalkwijk
Datum  : 8 oktober 2022
Tijdstip matinee: 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur
Tijdstip avondvoorstelling: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30