THEATER


Niet Schieten – Tijd voor een Trio (try-out)

7 oktober 2017

Entree €18,- (exclusief online toeslag, inclusief welkomstkoffie)

Niet Schieten+ - Tijd voor een Trio - foto liggend (c) Jaap Reedijk

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmee van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

‘Tijd voor een Trio’ is een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Bestel hier uw kaarten

http://www.nietschieten.nl

Cabaretteketet

24 november 2017

Entree €15,- (exclusief online toeslag, inclusief welkomstkoffie)

Cabaretteketet 2017-2018

Zet je schrap voor deze inmiddels traditionele avond van de lach! Maak kennis met opkomende cabarettalenten, geniet volop van reeds gevestigde namen en laat jezelf verrassen. Tijdens Cabaretteketet laten verschillende cabaretiers en comedians zich van hun beste kant zien en horen. Elke editie biedt een divers programma vol hilariteit, waarin voor elk wat wils te beleven valt. Dat er wat afgelachen zal worden is zeker! Als je van cabaret houdt, mag je deze fantastische comedy avond niet missen.

Bestel hier uw kaarten


 Gerard Alderliefste – Dubbel leven

9 maart 2018

Entree € 16,- (exclusief online toeslag, inclusief welkomstkoffie)

0001

‘Jij leidt twee levens…’ zei m’n vader ooit. ‘Maar het is wel één feest.’

Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?

Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 tourde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow ‘En route’.

Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

www.gerardalderliefste.nl

Bestel hier uw kaarten


Passe-partout

Wilt u graag alle drie de voorstellingen bijwonen en zeker zijn van een plekje in de zaal dan biedt de passe-partout uitkomst. Bestel hier uw passe-partout en betaal slechts 45,- euro.

Kaarten en de passe-partouts zijn verkrijgbaar bij SCC de Wiese en via de website.