THEATER

De eerste act van 2023 is alweer bekend! Binnenkort komen er nog meer voorstellingen bij, zodat het geheel een leuk en divers cultureel programma wordt, met cabaret, muziek en een spannende voorstelling voor de allerkleinsten. De kaartverkoop is van start gegaan!

VRIJDAG 17 FEBRUARI 20.30 uur — PIEPSCHUIM – BUITEN DE LIJNTJES

Piepschuim - Buiten de Lijntjes

Een zware boodschap verpakt in het lichtste materiaal denkbaar… Piepschuim!

Oké, we gaan er allemaal aan. Wat nu?! We gaan de verkeerde kant op. En met steeds grotere snelheid. Alle redelijke grenzen zijn we gepasseerd en nu begint ook de motor nog eens gevaarlijk warm te worden. Buiten de Lijntjes is een kolkende mix van keiharde feiten over onze slappe knieën, troostend liedmateriaal waarvan u zult huilen van het lachen, en lachen van het huilen, en een sprankje hoop. Misschien.

Tickets 17,50 euro | Meer info…

GEWEEST:

VRIJDAG 7 OKTOBER 20.30 uur — ARIE KOOMEN – BOE!

Arie Koomen

In een tijd waarin iedereen in vertwijfeling leeft, komt Arie Koomen met oplossingen. Hij pakt de economische problemen aan, legt haarfijn de toekomst uit en draagt talloze oplossingen voor. Het lijkt allemaal zo simpel… Natuurlijk zal niet iedereen tevreden zijn met de aangedragen ideeën. Dat is typisch Arie. Eerst de mensen voor zich winnen en ze dan weer op de kast jagen. BOE!

Tickets 17,50 euro | Meer info…

VRIJDAG 4 NOVEMBER 20.30 uur — NINA DE LA PARRA – BLOODBITCHES

Nina de la Parra

Nieuwkomer Nina de la Parra won vorig jaar de cabaretprijs Neerlands Hoop, voor haar eerste voorstelling ‘Gods Wegen’. Samen met saxofonist Sanne Landvreugd verkent ze in ‘BloodBitches’ thema’s als vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld, thema’s die door hun gezamenlijke bloedvaten stromen. Muzikaal, explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend entertainment van de hoogste duikplank.

Tickets 17,50 euroMeer info…

ZONDAG 27 NOVEMBER — 11.00 uur — MENEER MONSTER – DE WINTER-GRUFFALO (3+)

De Winter-Gruffalo
Na het succes van Dikkie Dik eerder dit jaar, haalt de Wiese nu een ander succesvol kinderboek naar Schalkwijk. De Gruffalo, wie kent dit goedaardige monster niet? De mannen van Meneer Monster spelen een speciale wintereditie in de grote zaal van de Wiese. Met sneeuwballengevecht na afloop! Voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes mogen ook mee, als ze durven tenminste!

Tickets 10,- euroMeer info…

VRIJDAG 9 DECEMBER 20.30 uur — SJORS VAN DER PANNE – DE CHANSONS VAN SJORS

Sjors van der Panne

De klapper van dit kalenderjaar wordt Sjors van der Panne, de chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek. Alweer bijna 10 jaar geleden leerde het grote publiek hem kennen door zijn deelname aan The Voice of Holland, sindsdien is hij niet meer van het podium weg te slaan. In Schalkwijk brengt hij een mix van eigen repertoire, Nederlandstalige klassiekers, maar ook nieuw werk: hertalingen van pareltjes uit de Franstalige chansons en popmuziek.

Tickets 20,- euroMeer info…