THEATER

16 MAART 2019: DE INVALBRUID

Op zaterdag 16 maart (20.00 uur) en zondag 17 maart (13.30 uur) speelt Swalbe de toneeluitvoering ‘De invalbruid’. Arend-Jan is een jongeman die een tijd een relatie heeft gehad met Annemijn, maar deze relatie is kort geleden geëindigd. Om een vriend te helpen, geeft Arend-Jan tijdelijk onderdak: een echt mannenhuishouden. Op een dag krijgt hij een onduidelijk berichtje. Hij komt er achter dat het een berichtje van zijn moeder is en dat zij een bezoekje aan hem komt brengen. Dit betekent niet alleen dat het huis opgeruimd moet worden, maar ook dat er een vriendin gezocht moet worden, want zijn steenrijke moeder betaalt zijn appartement, op voorwaarde dat Arend-Jan met zijn Annemijn moet trouwen. Zij weet niet dat deze relatie voorbij is… Kaarten aan de zaal a 10 euro.

De Invalbruid

23 MAART 2019: VROUWENKOOR ALCHEMILLA

Op zaterdag 23 maart (20.15 uur) en zondag 24 maart (14.30 uur) treedt Vrouwenkoor Alchemilla op met hun programma ‘Over tijd’. Bestel kaarten a 15 euro op: https://www.alchemilla-houten.nl/kaarten-bestellen

Alchemilla

13 APRIL 2019: FINALISTENTOURNEE CAMARETTEN FESTIVAL 2018

Camaretten

Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 53e editie.

Meer info: www.cameretten.nl

Prijs: euro 16,–, koop hier uw kaart(en).