THEATER

Gerard Alderliefste – Dubbel leven

9 maart 2018

Entree euro 16,- (exclusief online toeslag, inclusief welkomstkoffie)

0001

‘Jij leidt twee levens…’ zei m’n vader ooit. ‘Maar het is wel één feest.’

Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?

Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 tourde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow ‘En route’.

Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

www.gerardalderliefste.nl

Bestel hier uw kaarten

——————————————————————————————————————————-

NIEUW THEATERPROGRAMMA 2018-2019

19 oktober 2018: Marjolein Meijers (van berini tot solex)

17 november 2018: Enge Buren

26 januari 2019: Vincent Bijlo (try-out nieuw programma)

13 april 2019: Cameretten

Nadere informatie over de voorstellingen volgt, de prijs van een passe-partout is al wel bekend. U kunt deze vier voorstelling bijwonen voor slechts EURO 57,50. Interesse? Laat het weten via info@dewiese.nl