THEATER

Een avond genieten van cabaret, muziek en andere vormen van kleinkunst? Ook in het seizoen 2019-2020 organiseert de Wiese een viertal leuke voorstellingen. Een kaartje voor elke voorstelling kost 16 euro, maar wil je extra voordelig naar alle vier de voorstellingen? Schaf dan een passe-partout aan voor slechts 60 euro.

——————————————————————————————————————————————-

ZATERDAG 19 OKTOBER 2019: JAN ROT (SOLO) MET ZIJN THEATERTOUR O JA! (DE JAREN’90)

Jan Rot

In zijn theatertour O ja! (de jaren ’90) neemt Jan Rot zijn publiek mee naar het einde van de vorige eeuw. Dichtbij en toch alweer ver weg. Vanaf nieuwjaarsmorgen 1990 tot het aftellen voor het nieuwe millennium loopt Rots langs zijn hoogte- en dieptepunten als zanger, liedjesschrijver, theatermaker en columnist. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja!-momenten uit het collectief geheugen. Het wordt een heerlijke tijdreis, laat dat maar aan Jan over. Oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen!

Kaartjes bestellen (16 euro per stuk) doe je hier.

——————————————————————————————————————————————-

ZATERDAG 23 NOVEMBER 2019: PIEPSCHUIM MET GROTE WOORDEN

Adobe Photoshop PDF

Het olijke duo Piepschuim combineert in deze voorstelling op UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek!
Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als je dit moet geloven, kun je grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar.

Kaartjes bestellen (16 euro per stuk) doe je hier.

——————————————————————————————————————————————-

ZATERDAG 29 FEBRUARI 2020: MARJOLEIN MEIJERS EN MUZIKANTEN MET 40 JAAR MUZIEK!

Marjolein Meijers 40 jaar muziek

40 JAAR MUZIEK! is een waardig opvolger van het programma MUZIEK!. Al 40 jaar leeft Marjolein Meijers van en voor muziek en dat is een goede reden voor een feestelijk muziekprogramma. Net als in Muziek! maakt Marjolein met haar vaste begeleiders Walter en Onno Kuipers mooie uitstapjes naar verre oorden. Met Ierse roots en pure folk, Americana, Balkan, je kunt het zo gek niet verzinnen of zij spelen het. Maar alle teksten komen recht uit het hart en zijn gelardeerd met echte verhalen.

Gehoord uit het publiek:
‘Om te janken zo mooi!’
‘Het raakt me recht in het hart’
‘Het is gewoon een geweldige avond uit!’
‘Mevrouw Meijers, u heeft geen idee hoe gelukkig u ons maakt met uw muziek!’

Kaartjes bestellen (16 euro per stuk) doe je hier.

——————————————————————————————————————————————-

VRIJDAG 09 OKTOBER 2020: CAMERETTEN FINALISTENTOUR 2020

1920_GV_Cameretten_logo_staand

Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 54e editie.

Driemaal is scheepsrecht! Deze avond zou eerst plaatsvinden op zaterdag 25 april en werd verplaatst in verband met het coronavirus naar zaterdag 27 juni. Maar omdat we graag met meer dan 30 mensen in de zaal willen genieten van dit komische programma hebben we de avond nog een keer verzet, en wel naar vrijdag 9 oktober. De kaartverkoop ging als een speer, maar ook nu haalt het coronavirus ons in. Gelukkig is er dit keer een veel betere oplossing: de cabaretiers spelen twee keer op dezelfde avond hun programma! Om 19.00 uur start de vroege voorstelling, om 21.30 de late. De avond is inmiddels uitverkocht. De kaartkopers worden van de nieuwe begintijden op de hoogte gebracht.