THEATER

Theaterprogramma 2018-2019

Een avond genieten van cabaret, muziek en andere vormen van kleinkunst? De Wiese presenteert elk seizoen een aantal fantastische voorstellingen!

17 november 2108: Enge Buren – Vreemde Vogels

CA_171118_Enge Buren_foto Wim Lanser 2

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, cabaret, theater of absurdistisch entertainment?

Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘eng’ maar eerder sympathiek. Eén ding staat buiten kijf: Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit én het bespaart je een consult bij de psychiater!

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! Via eendagsvliegen, eigenaardige artiesten, excentrieke entertainers en rare snoeshanen gaan ze op zoek naar de vreemde eend in de bijt.

Meer info: www.engeburen.nl

Prijs euro 17,50, koop hier uw kaart(en).

—————————————————————————————————————————————————–

26 januari 2019: Vincent Bijlo – Ik hoor alles
Vincent1-∏Marcel Koeleman

Je zou er doof van worden. Van al die bladblazers, motormaaiers, straatracers, ADHD-kinderen, mooiweerdoehetzelvers, snelwegen, traumahelikopters en van al die mensen, die verongelijkt hun gelijk uitschreeuwen.

Bijlo niet. Hij houdt van herrie. “Doordat ik lawaai hoor, weet ik wat stilte is. Alles bestaat bij de gratie van contrast. Het is alleen zaak tussen de herrie door te luisteren, dan hoor je pas wat er echt toe doet.” In ‘Ik Hoor Alles’ scheidt Bijlo het lawaai van het koren. “Steeds meer mensen gunnen elkaar het licht in de ogen niet, ze stellen hun eigen absolute gelijk tegenover dat van de ander. Dat moet maar eens afgelopen zijn, want er is er maar één die gelijk heeft en dat ben ik.” Het publiek mag bepalen of Bijlo gelijk heeft.

Meer info: www.vincentbijlo.com/cabaretier

Prijs euro 16,–, koop hier uw kaart(en).

—————————————————————————————————————————————————–

13 april 2019: Finalistentournee Cameretten Festival 2018

Camaretten

Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 53e editie.

Meer info: www.cameretten.nl

Prijs: euro 16,–, koop hier uw kaart(en).