THEATER

Korting

De Wiese doet u een aantrekkelijk aanbod. Als u nu zowel kaarten voor Cabaretteketet (normale prijs euro 15,-) als Gerald Alderliefste op 9 maart 2018 (normale prijs euro 16,-) bestelt, dan kost u dat slechts euro 28,-. Stuurt u in dat geval een mail aan info@dewieseschalkwijk.nl of bel (030) 601 10 50.

Losse kaarten kunt u bestellen via www.dewieseschalkwijk.nl > theater.

Cabaretteketet

24 november 2017

Entree euro 15,- (exclusief online toeslag, inclusief welkomstkoffie)

A2 poster Cabaretteketet Theater De Wiese 24-11-2017

Zorg dat u op vrijdag 24 november direct van de partij bent bij de voorstelling Cabaretteketet.

Tijdens ‘deze avond van de lach’ staan drie absolute toptalenten garant voor een avond vol humor en vermaak.

Margriet Bolding, arbeidspsycholoog en cabaretière, wordt geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes.

Vincent Geers, stand up-comedian, schreef onder andere teksten voor het Correspondent Dinner met Mark Rutte.

Lankmoed is typisch kleinkunstcabaret: eerlijker, muzikaler en intenser dan cabaret, maar sneller, harder en idioter dan kleinkunst.

Ook leuk om deze voorstelling cadeau te doen en iemand een vrolijke avond te bezorgen.

Bestel hier uw kaarten

Gerard Alderliefste – Dubbel leven

9 maart 2018

Entree euro 16,- (exclusief online toeslag, inclusief welkomstkoffie)

0001

‘Jij leidt twee levens…’ zei m’n vader ooit. ‘Maar het is wel één feest.’

Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?

Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 tourde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow ‘En route’.

Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

www.gerardalderliefste.nl

Bestel hier uw kaarten

Voorstelling gemist? Niet getreurd!

Op zaterdag 7 oktober pakte Esmee van Kampen haar mannelijke – in midlife crises verkerende – tegenspelers genadeloos bij de ballen in SCC de Wiese. Dit tot groot genoegen van een enthousiast publiek.

Was u niet aanwezig, dan heeft u écht wat gemist. Maar u krijgt een herkansing. Vanwege de vele enthousiaste reacties heeft dit cabaretgezelschap (‘Niet schieten; tijd voor een trio’) beloofd over twee jaar terug te komen!