17
jun

Nieuwe plannen

Heb je de nieuwe vlag al zien wapperen bij de Wiese? Daarnaast is ook het interieur opnieuw geschilderd en hangt er een nieuw bordje bij de deur. De Wiese is volop bezig met nieuwe dingen!

Om te beginnen doen we mee met Struinen in de Tuinen op zondagmiddag 5 september. Dan is er iets leuks te beleven op ons terras. Wat precies, dat is nog niet bekend. Sterker nog: wil jij zelf met je band, of koor, of voordracht, ons publiek entertainen? Dan kun je je zelfs nog opgeven tot en met 1 augustus via deze link (geef op het formulier aan dat je op het terras van de Wiese wil staan!).

Struinen in de Tuinen is voor de Wiese de aftrap van een nieuw cultureel seizoen, boordevol culturele activiteiten. We gaan ervoor zorgen dat er elke maand iets leuks op de agenda staat. In oktober cabaret, daarna komt Sinterklaas voorbij, enz enz. We zijn heel blij met alle suggesties die we hebben gekregen via de enquête. Zo hoorden we bijvoorbeeld dat jullie zin hebben in cabaret, musicals, een cursus, Nederlandstalige muziek, thema dansavonden, enz. Hartelijk dank voor al jullie ideeën, we komen zsm bij jullie terug met een concreet programma!

Zoals beloofd hebben we ook een winnaar getrokken uit de tientallen inzendingen. Irene Verweij-Coolen, van harte gefeliciteerd met je tegoedbon t.w.v 25 euro!