08
nov

De Wiese zet Coby van der Linden in het zonnetje

SCC de Wiese in Schalkwijk heeft Coby van der Linden op woensdag 17 oktober in het zonnetje gezet. Coby stopte onlangs als vrijwilliger, nadat ze sinds 1972 actief was bij ‘Het Gebouw’ en later ‘de Wiese’.

Dirk Dekker, voorzitter van het stichtingsbestuur van de Wiese, roemde in zijn speech de grote betrokkenheid van Coby. “Haar belangstelling in de ander was gemeend. Coby zorgde ervoor dat iedereen het naar de zin had, voelde zich super verantwoordelijk en pakte met veel daadkracht zaken aan. Maar bovenal is ze een enorm lieve vrouw!”

Coby vertelde nooit met tegenzin naar ‘haar werk’ te zijn gegaan en zich met veel plezier voor alle activiteiten te hebben ingezet. “Het moment is aangebroken om afstand te nemen en de organisatie van de Wiese aan een nieuwe tijdperk te laten beginnen. Heel hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie altijd in mij hebben gehad.”

Met een bos bloemen, een dinerbon en een paar ferme kussen bedankte Dirk Coby voor 46 jaar (!) gezelligheid in Het Gebouw en de Wiese. “We hopen je nog regelmatig in de Wiese tegen te komen als deelneemster aan activiteiten!”

IMG_1408